Suomeksi

Finland content image 1500x663

 

Citecistä

Citec Vaasa office
Citecin pääkonttori Vaasassa

Citec tarjoaa monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja informaation hallintapalveluita energiateollisuudelle. Varmistamme asiakkaiden menestyksen tehokkuudella, osaamisella ja sitoutumisella. Citec perustettiin vuonna 1984. Tänään meillä on noin 1300 työntekijää ja vuoden 2016 liikevaihto oli noin 72 milj. EUR. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vaasassa, Suomessa ja toimipisteitä on muualla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Venäjällä, Intiassa, Singaporessa, Kazakstanissa sekä Saudi Arabiassa.
 

Citec Suomi

Citecin pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja muut konttorit löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja Pietarsaaresta. Tällä hetkellä meillä on noin 500 työntekijää Suomessa. Suomen konttoreiden ansiosta olemme lähellä suomalaisia asiakkaitamme ja voimme tarjota paikallista projektinhallintaa.

Citec on vahva insinööri- ja tiedonhallintatoimisto globaalin resursoinnin suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme hyödyntää muiden Citec -maiden resursseja aina kun se on tehokasta kustannus- tai projektihankkeen näkökulmasta. Yhteistyössä Intian toiminnan kanssa tarjottu globaali resursointi Suomesta on mahdollistanut kustannuskilpailukykyisen ja osaavan henkilöstön teollisiin suunnitteluprojekteihin yli 10 vuoden ajan. Osana Citec Groupia toimimme globaali resursointi – paikallinen läsnäolo - periaatteella.
 

Palvelut

Citec Suomi tarjoaa koko Citecin palveluvalikoiman, eli monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja informaation hallintapalveluita energiateollisuudelle ja muille tekniikkaan perustuville teollisuuden alueille. 
 

Kokemus

Sekä Citec Suomella että Citec Intialla on kokeneita avainhenkilöitä, joilla on pitkä Citec- tausta. Liikkeenjohto on kehittynyt talon sisällä asiantuntijoista ja potentiaaleista. Hyvä yhteistyö resursoinnin suhteen ja pitkä yhteinen historia projekteissa ovat antaneet meille hyvän mallin toimia .
 

Kompetenssi

Keskeinen menestystekijämme on tehokas kommunikaatio Suomen ja Intian projektitiimien välillä. Huippuluokan suunnittelu- ja kommunikaatiotyökalut mahdollistavat projektien etenemisen aikataulun mukaisesti.

Citecin insinöörit Suomessa tarjoavat vahvaa käytännön tietotaitoa esimerkiksi koneenrakennuksesta ja Intian tiimeillä puolestaan on vankkaa teoreettista osaamista. Asiantuntijamme Suomessa ovat käytännön insinööritaidon ytimessä. Yhdistelmä käytännöllistä ja teoreettista osaamisesta tarjoaa kilpailukykyisen kokonaisuuden sinulle. Globaali resursointi Suomen ja Intian välillä on meidän DNA:ssamme. Meidän referenssit ja asiakkaiden tulokset osoittavat että konsepti toimii.

 

Yhteystiedot

Ralf Petell
Business Development
Sähköposti: ralf.petell(at)citec.com
Puh. +358 500 163 841

Ralf Petell 2016 100x100